• Welkom bij Oberon

  Zoek je een gezellige vereniging waar je lekker sportief kan volleyballen? Dan is Oberon iets voor jou! De competitie spelende teams spelen in de regionale competitie, variërend van de 1e-klasse tot de 4e klasse. Voor de 5- tot 18-jarigen zijn er verschillende jeugdteams. Wil je liever geen competitie spelen? Dan kun je ook recreatief komen volleyballen.

 • Tenue

  Alle competitiespelende leden van Oberon zijn verplicht in het clubtenue op de wedstrijden te verschijnen van de club.

  De tenues zijn niet meer bij Bijvoet te bestellen, i.v.m. de sluiting. Wij zijn nu als vereniging bezig om rechtstreeks bij de leverancier de shirts in te kopen. Binnenkort meer nieuws hierover. 

  De tenues zijn aan te schaffen via Bijvoet Sport. Bijvoet zorgt ervoor dat je een tenue nummer ontvangt. Graag ontvangt de ledenadministratie jouw persoonlijke tenuenummer zodat dit ook is vastgelegd in de administratie.

  De CMV leden krijgen per CMV-toernooi een shirt in bruikleen van de vereniging. Per toerbeurt worden deze shirts na afloop van elk toernooi door een van de ouders gewassen en weer ingeleverd bij de trainer.

 • Kosten

  DamesHeren
  Shirt € 39.99 € 39.99
  Broek € 21.99 € 11.99
  Totaal tenue € 61.98 € 51.98
 • Spelerskaart

  Alleen met een geldige digitale spelerskaart kun je deelnemen aan de volleybalcompetitie. Om een spelerskaart krijg je wanneer je ingeschreven staat en een digitale pasfoto hebt aangelevert bij de ledenadministratie. De digitale pasfoto moet een goedgelijkende pasfoto zijn. Als de foto niet meer lijkt, dient deze te worden vervangen. Je levert zelf een actuele pasfoto in kleur aan bij de ledenadministratie. Het bestand dient een .jpg, .gif of .png te zijn.  Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's kleiner dan 2 megapixel (1600x1200).