• Welkom bij Oberon

    Zoek je een gezellige vereniging waar je lekker sportief kan volleyballen? Dan is Oberon iets voor jou! De competitie spelende teams spelen in de regionale competitie, variƫrend van de 1e-klasse tot de 4e klasse. Voor de 5- tot 18-jarigen zijn er verschillende jeugdteams. Wil je liever geen competitie spelen? Dan kun je ook recreatief komen volleyballen.

  • Scheidsrechters

    Voor het fluiten van de thuiswedstrijden zijn er binnen Oberon een aantal vaste scheidsrechters aangesteld. Hiernaast zal er ook beroep worden gedaan op de overige leden. Elk seizoen worden de thuiswedstrijden van de competitiespelende teams verdeeld onder de scheidsrechters en de teams. De teamleden zijn samen verantwoordelijk voor het aanstellen van een scheidsrechter voor de desbetreffende wedstrijd(en). Voor meer informatie over deze planning kun je contact opnemen met Mirjam Heijstee-Sas.

    Lijkt het jou leuk om scheidsrechter te worden of wil je met meer zelfvertrouwen op de bok zitten? Informeer dan naar de mogelijkheden binnen Oberon tot het volgen van een cursus! Je kan hiervoor terecht bij onze Secretaris.

    Bekijk hier de meest recente spelregels, volgens de NeVoBo.