• Welkom bij Oberon

  Zoek je een gezellige vereniging waar je lekker sportief kan volleyballen? Dan is Oberon iets voor jou! De competitie spelende teams spelen in de regionale competitie, variërend van de 1e-klasse tot de 4e klasse. Voor de 5- tot 18-jarigen zijn er verschillende jeugdteams. Wil je liever geen competitie spelen? Dan kun je ook recreatief komen volleyballen.

 • Recreatief volleyballen

  Naast volleyballen in competitieverband is het bij Oberon ook mogelijk recreatief te volleyballen. Dit betekent gewoon lekker volleyballen in een gemengde groep.   

  Bij het recreatieve volleybal staat gezelligheid en beweging voorop. Er is aandacht voor basistechnieken, spelregels en spelvorm. Enige basisvaardigheden en aanleg voor volleybal zijn een pre.

  Tevens is het voor de wat meer ervaren volleyballers ook mogelijk om één keer per maand mee te doen aan de door de NeVoBo georganiseerde recreantencompetitie. Dit gebeurt op vrijwillige basis. Kijk voor meer informatie op de Recreanten competitie pagina.

  Naast de wekelijkse training worden er, voor wie geïnteresseerd is, regelmatig activiteiten georganiseerd zoals beachvolleybal, bbq, theaterbezoek, dansavonden en gezamenlijke etentjes om de weggetrainde kilo's weer aan te vullen.   

  Heb je interesse? Neem dan contact op met onze Secretaris

  Trainingstijden en -locatie
  Dinsdag 19:30 - 21:00 uur
  Sporthal Aetsveld

 • Recreanten

  RealtiecodeNaam
  CKN2T6NPeter Daniels
  CKX1H5HMonique Gentenaar
  CNR7R94Tom de Groot
  CQJ8H3INikolay Kosarev
  CNW7P0YJose van der Manden
  CQF0X2DEmel Mesekoparan
  CMJ9M6VKarin Muhl
  CPF5B6HHans van Nigtevecht
  CNW7P1PArjan Reubzaet
  CDT6P4SAnja Ros
  CKX9L84Jolanda Veuger
  CPF5B8JGaby Werkman
  CQB7X9BColin Winter