• Welkom bij Oberon

  Zoek je een gezellige vereniging waar je lekker sportief kan volleyballen? Dan is Oberon iets voor jou! De competitie spelende teams spelen in de regionale competitie, variƫrend van de 1e-klasse tot de 4e klasse. Voor de 5- tot 18-jarigen zijn er verschillende jeugdteams. Wil je liever geen competitie spelen? Dan kun je ook recreatief komen volleyballen.

 • Recreanten competitie

  De NeVoBo organiseert voor de Recreanten een aparte competitie in toernooivorm. Op maandelijkse basis worden er toernooiavonden georganiseerd waaraan je als team kan deelnemen.

  De wedstrijden zijn op basis van een vast aantal minuten. Voor de mix-teams duren de wedstrijden in totaal 20 minuten. Per wedstrijd worden er twee sets gespeeld, waarvan de eerste set tot 18 punten gaat en de tweede set tot de resterende tijd is verstreken. 

  De wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavond van 19.30 tot 23.00 uur. De locatie wisselt zich af tussen de sporthal De Fuik in Kortenhoef en de Sporthal Waterwijk in Almere. Elk team speelt acht toernooiavonden per seizoen.

  Voor een mix-team zijn er minimaal drie dames nodig per team.

  De kosten per team per half seizoen zijn € 84,00. 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Uitslagen

  > Oberon 1

 • Recreanten Competitie Teams

 • Oberon 1
 • Oberon 2